Dierenbeul
Door: CSI Asten
27 Oktober 2005 | Nederland, Utrecht
Er is iets verschrikkelijks gebeurt..
Gisteren kreeg ik een telefoontje van ons mam dat de jonge poes (zusje van luka en ginger) op de O.K. bij de dierenarts lag..
Ons mam vond haar helemaal slap en gal brakend thuis..
Even later had ik ons arjen aan de telefoon dat ze dood was. Ze was vergiftigd.
Een aantal weken daarvoor hebben onze buren (aan de rechterkant) ons gewaarschuwd op te passen voor de veiligheid van de katten, omdat er kattenhaters in de buurt zouden zijn..
Dit is toch niet normaal, wie doet zoiets? Een jong katje van 4 maanden!
Hebben jullie tips om de dader(s) te achterhalen?? Want aangifte bij de politie zal waarschijnlijk toch niets uithalen.
CSI
Ons mam vond haar helemaal slap en gal brakend thuis..
Even later had ik ons arjen aan de telefoon dat ze dood was. Ze was vergiftigd.
Dit is toch niet normaal, wie doet zoiets? Een jong katje van 4 maanden!
CSI
27 Oktober 2005 - 14:06
Noor:
Gecondoleerd.
Niet normaal zeg!!
Ik hoorde t net ook al van el.
Weet verder geen tip... misschien kun je rond de wijk flyeren dat iemand katten vergiftigt maarja ligt ook aan hoever van huis ze ging. -
28 Oktober 2005 - 10:38
Ellen:
nee is idd niet normaal. opsluiten die hap! -
28 Oktober 2005 - 14:57
Maartje:
Zielig...
Zou wel handig zijn als je wist wie het waren, kun je hen tenminste ook vergiftigen!