hoi
Alles goed met iedereen?
Al zin in carnaval??
20 Januari 2006 - 09:49
Oooh:
ik ben gaar :( gisteren spontaan op stap geweest... wel gezellig maar niet productieg voor het werk -
21 Januari 2006 - 12:10
Hannes:
Ben gisteren naar The Chronicles of Narnia geweest..kei gaaf!
Volgende week carnavalskleren shoppen he El? -
23 Januari 2006 - 13:24
Wat Een Drol!!:
Gisterochtend stond ik op met een kater en ongesteldheid klachten (buik en rug pijn) dus dacht ik laat ik mezelf ff lekker een kruikje maken. Had ik alleen kokend water in de (rubberen) kruik gedaan, een t-shirt erom heen het electrische deken aan en nog ff lekker luieren in bed.... 3 uurtjes later stond ik op en ging ik douche dacht ik wat zijn die rode vlekken op mijn buik??? heb ik die gewoon verbrand!! en de hele wat er electriciteit in mijn bed is ok niet echt een goed idee.... oeps!!! maar we zijn gelukkig niet gefrituurd :)en ik had geen buik en rug klachten meer :) -
23 Januari 2006 - 16:19
Urbanus:
Allee, ge bent echt un flapdrolleke ja! -
24 Januari 2006 - 10:01
Brrrr:
het was zo koud en de wind ging vanochtend over mijn buik... volgens mij is ie nu bevroren?!? :) -
26 Januari 2006 - 14:39
Han:
Ik heb net familie SHIN geboekt!!!
Kan nooit!!!! -
27 Januari 2006 - 09:03
El:
Ik moest ff denken, maar nu snap ik 'm
hahahahahahaha!!! -
27 Januari 2006 - 10:54
Noor:
ik snap het niet?!! -
27 Januari 2006 - 11:52
El:
oeps, sjorrie m'n shin! -
31 Januari 2006 - 09:15
had ik eindelijk de bluffers op dvd gevonden (je weet wel die tekenfilm: je bent een bluffer, je blijft een bluffer....enz) na jaren zoeken (beetje overdreven), krijg ik een mailtje dat hij niet meer leverbaar is!!!
fuck, weg jeugd-sentiment -
31 Januari 2006 - 10:17
Me:
heb ik hetzelfde met Heartbreak HIgh :(
Snappen ze dan niet dat dit de 21ste century is en alles op DVD leverbaar zou moeten zijn!!! er zijn 25 jarige die zich vast willen houden aan hun jeugd!!! "%&**)& -
31 Januari 2006 - 11:37
INDERDAAD!
GO RETRO, GO RETRO -
31 Januari 2006 - 11:38
INDERDAAD!
GO RETRO, GO RETRO -
01 Februari 2006 - 11:41
Ikke:
Ik ga vanmiddag naar houses of Parliament!! posh :)